Dune Hotel Nieuwpoort

Beaufort24

Beaufort 2024: een event dat je niet mag missen

Beaufort24 is een levensgrote tentoonstelling die van 27 maart tot 3 november 2024 langs de Belgische kust loopt. Dit jaar zullen 18 nieuwe kunstwerken de Belgische kust sieren. Om alle werken te zien, kun je kiezen uit verschillende routes. Zo kun je zowel fietsen als wandelen. Je kunt de kunstwerken gezellig samen met het gezin ontdekken of met een gids die aan jou graag alle geheimen van iedere tentoonstelling onthult.

Het Dune hotel is partner van het evenement Beaufort24. Wij bieden je een uitdaging! Maak een foto van jezelf voor een van de artistieke werken van Beaufort24, plaats deze op Facebook of Instagram met de opmerking "Ik heb in het Dune Hotel geslapen" en je krijgt een Beaufort2024-cadeau bij de receptie van het hotel. Dat is jouw keuze!

Jouw verblijf bij Dune Hotel

  • Ruime comfortabele kamers
  • Inclusief heerlijk ontbijt
  • Beaufort24 routes in de buurt
 

Kunst zonder grenzen

Na afloop van Beaufort24 worden sommige sculpturen permanent geïnstalleerd in steden langs de Belgische kust. Dit geldt in het bijzonder voor het sculptuur "In Search of Utopia" van Jan Fabre, dat in 2003 werd geïnstalleerd en nog steeds in Nieuwpoort staat. Dit is de grote gouden schildpad die je zeker gaat zien tijdens je verblijf in Nieuwpoort.

Hotel in het centrum

Bij Dune Hotel verwelkomen we je graag in een van de comfortabele kamers, op een steenworp afstand van het stadscentrum en het strand van Nieuwpoort. Je kunt bij ons bovendien iedere ochtend genieten van een ontbijtbuffet. Het ontbijt is altijd inbegrepen bij je reservering.