Dune Hotel Nieuwpoort

Zakelijk evenement in Nieuwpoort

Dune Hotel: een perfect zakelijk evenement aan de Belgische kust 

Op zoek naar de ideale plek voor je volgende vergadering of conferentie? 

Dune Hotel, gelegen in het hart van het charmante kuststadje Nieuwpoort, biedt jou de perfecte combinatie van een inspirerende omgeving en moderne faciliteiten om aan alle zakelijke behoeften te voldoen.

Ons hotel heeft een perfecte ligging met een prachtig uitzicht op de duinen, waardoor de omgeving bevorderlijk is voor concentratie en reflectie. Of je nu een teamvergadering, een conferentie of een bedrijfsevenement organiseert, ons toegewijde team staat klaar om jou bij elke stap van de planning te begeleiden, met als resultaat een succesvol zakelijk evenement.

Onze lichte en flexibele vergaderzalen zijn uitgerust met de nieuwste audiovisuele technologieën om presentaties en vergaderingen te vergemakkelijken. Bovendien staat ons ervaren personeel tot jouw beschikking om te voldoen aan al jouw logistieke behoeften, of het nu gaat om het organiseren van koffiepauzes, zakelijke lunches of diners.

Na een intensieve werkdag kun je ontspannen in onze bar, die elke dag geopend is tot 23.00 uur.

Buiten werktijden kun je de schilderachtige omgeving van Nieuwpoort verkennen, met zijn prachtige zandstranden. Het hotel ligt op slechts 200 meter van het strand.

Dankzij ons restaurant The Dunes kun je tevens profiteren van een all-in aanbod voor de organisatie van jouw zakelijke evenement. Van ontbijt tot diner, wij regelen alles.

Wil jij je volgende zakelijke evenement in Nieuwpoort organiseren? Neem nu contact met ons op voor een offerte.

Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.