Dune Hotel Nieuwpoort

Restaurant The Dunes

In het hotel

Welkom bij ons nieuwe restaurant The Dunes, gelegen in het elegante "Dune Hotel"

 

Sinds 09/02/2024 is het restaurant The Dunes geopend in Dune Hotel. Hier bieden we je graag een onvergetelijke culinaire ervaring.

Zodra je de drempel van dit mooie restaurant overstapt, weet je al meteen dat het genieten zal worden. Het gedempte licht danst over de mooi versierde muren en creërt daarmee een intieme en warme sfeer.

Of het nu gaat om een zakenlunch, een romantisch diner of een speciale viering, ons restaurant The Dunes biedt een ideale setting voor alle gelegenheden. Fijne service zorgt ervoor dat iedere gast een aangename ervaring heeft, terwijl de zorgvuldig geselecteerde wijnen elke maaltijd perfect aanvullen. 

Het restaurant The Dunes verwelkomt je graag elke dag van 12:00 tot 14:00 uur voor de lunch of een tussendoortje en van 18:00 tot 22:00 uur voor een menu van 3,4 of 5 gangen. Het is ook mogelijk om bij ons te ontbijten.

 
 

Reserveringen van buiten het hotel

Om iedereen een heerlijke culinaire ervaring te kunnen bieden, vragen wij je vriendelijk om een tafel te reserveren indien je niet in ons hotel verblijft. Op deze manier kunnen wij een perfecte ervaring garanderen voor al onze gasten en jou verzekeren van een tafel in ons restaurant. Je kunt eenvoudig een tafel reserveren via de website van het restaurant The Dunes of hiernaast.

 

Boek hiernaast direct je ontbijt, lunch of diner →

Boek hieronder direct je ontbijt ↓

Boek je tafel

 

© Hilde Surgeloose

Meer faciliteiten bij Dune Hotel Nieuwpoort: