Dune Hotel Nieuwpoort

Bar

In het hotel

Barplezier in Dune Hotel Nieuwpoort 

 

"Tijd voor een drankje aan zee" 

 

Kom tot rust en geniet van een uitgebreide selectie drankjes in Nieuwpoort. Onze bar is dagelijks geopend van 08:00 tot 23:00 en is de perfecte plek om te socializen, bij te praten met vrienden of gewoon te genieten van een welverdiende rust. 
 
Stap binnen in een gastvrije sfeer en laat onze barmannen jouw favoriete drankjes klaarmaken. Van klassieke cocktails tot heerlijke wijnen, lokale Belgische bieren en verfrissende mocktails, onze uitgebreide drankenkaart heeft voor iedereen wat wils. Nip aan een perfect gemixte Cosmopolitan, geniet van een rijk glas rode wijn of koel af met een verfrissende tropische mocktail - de keuze is aan jou. 
 
Of je nu te gast bent in ons hotel of in de buurt woont, je bent altijd welkom in de Bar van Dune Hotel Nieuwpoort. Ontmoet nieuwe mensen, voer levendige gesprekken of geniet gewoon van de rust in onze uitnodigende omgeving. 
 
Door onze openingstijden kun je ons de hele dag door bezoeken, van ontbijt tot laat in de avond. Dus of je nu de dag begint met vers gezette koffie, collega's ontmoet voor een drankje tussen de middag of geniet van een slaapmutsje voor het slapen gaan, onze bar is er om aan al je wensen te voldoen. 
Kom vandaag nog langs en geniet van Nieuwpoort  
 
Proost! 

 
 

© Hilde Surgeloose

Meer faciliteiten bij Dune Hotel Nieuwpoort: