Dune Hotel Nieuwpoort

Honden

Samen met je hond genieten van comfort en gemak!

Welkom bij ons hondvriendelijke vakantiepark Dune Hotel Nieuwpoort, waar zowel jij als je hond zich helemaal thuis zullen voelen! 

Bij ons hoef je geen zorgen te maken over het vinden van een ruime en comfortabele kamer voor jou en je hond. Onze kamers zijn gelegen op het gelijkvloers en voorzien van tegels, waardoor jij je geen zorgen hoeft te maken dat je vuile pootafdrukken achterlaat en het voor jou hygiënisch blijft.

Maar dat is nog niet alles! Wist je dat je vanuit onze kamers direct uitzicht hebt op onze prachtige duinen? Hier kun je samen met je viervoetige vriend heerlijk wandelen, zonder dat je de trap of de lift moet nemen om te genieten van de mooie duinen. Het gemak van jou en je hond staan bij ons voorop, zodat jullie kunnen genieten van het verblijf bij ons in Nieuwpoort. 

Ben je nu op zoek naar ontspanning of avontuur? Ons hotel biedt voor elk comfort en gemak. Dus waar wacht je nog op? Boek nu je verblijf bij ons en beleef samen met je hond jouw onvergetelijke vakantie.

U herkent de kamers die huisdieren accepteren gemakkelijk dankzij dit pictogram:

 

Dit kunnen jij en jouw viervoetige vriend niet missen!

  Ruimte en comfort

  Ruime kamers voorzien van alle comfort die jij en je hond nodig hebben. 

  Uitzicht op de duinen

  Sommige kamers van het hotel hebben uitzicht op de Duinen. Deze zijn toegankelijk vanuit de openbare ruimtes van het hotel. Er zijn wandelpaden met onbeperkt speelterrein voor honden.

  Op loopafstand van het strand

  Op 350m sta je met je voeten in het zand. Geniet in het laagseizoen van een heerlijke ochtendwandeling met je hond. 

  Kamers op de gelijksvloer

  Geniet van rechtstreekse toegang tot de duinen via het raam.

 

Op avontuur met je hond in Nieuwpoort 

Nieuwpoort is een geweldige bestemming voor een vakantie met je hond. Het strand ligt op loopafstand (350m) van het Dune Hotel Nieuwpoort en biedt talloze mogelijkheden aan de duinen: 

 • Geniet van een strandwandeling met je trouwe viervoeter. Enkel tijdens het hoogseizoen (van 16 juni tot 15 sept.) mogen er geen honden op het strand. Buiten het hoogseizoen moet je hond altijd aan de lijn.
 • Nieuwpoort beschikt over een hondenweide van 2500 vierkante meter dat voorzien is van hondpoepbuizen en zitbanken. (De Havengeul bij het Prins Mauritspark)
 • Tijdens de maanden juli en augustus organiseert Natuurpunt een geleide wandeling op reservatie doorheen het natuurreservaat De Ijzermonding
 
Nieuwpoort

Safety first

Nieuwpoort is niet alleen een ideale vakantiebestemming voor jou en je hond, maar biedt ook verschillende mogelijkheden voor quality time zonder je hond. Ga bijvoorbeeld zorgeloos een dagje uit en laat je hond achter bij één van de professionele hondenopvangen in de buurt.

Daarnaast hoef je je geen zorgen te maken over de gezondheid van je hond, want in Nieuwpoort zijn er verschillende dierenartsen die klaarstaan om je te helpen.

 
 
Nieuwpoort
 
Nieuwpoort
 

Wil jij ook genieten van het vooruitzicht bij Dune Hotel Nieuwpoort? 

Onze sfeerfoto’s vind je alvast hier. 

 

© Hilde Surgeloose