Dune Hotel Nieuwpoort

Speciale familieaanbieding - 15% korting en gratis kinderontbijt!

 
  • Kortingen voor gezinnen
  • Gratis ontbijt voor kind(eren)
  • Ruime duplexkamers

Beleef een familie-uitje in Hotel Dune in Nieuwpoort 

Op zoek naar een onvergetelijk familie-uitje aan de Belgische kust? Ontdek ons ​​speciale familieaanbod in het Dune Hotel in Nieuwpoort.

Ons hotel, gelegen in het hart van een schilderachtig kustlandschap, biedt de ideale setting voor een onvergetelijke familievakantie.

Profiteer van ons exclusieve aanbod met comfortabele accommodatie in onze ruime duplexkamers, ideaal voor gezinnen. Ontspan en verjong in een rustige omgeving terwijl u geniet van onze moderne faciliteiten en attente service.

Kom naar restaurant The Dunes en geniet van seizoensgerechten, vers voor u bereid door onze chef-kok.

Met onze speciale gezinsaanbieding krijgt u 15% korting op uw verblijf en is het ontbijt voor kinderen gratis! Om van dit aanbod te profiteren, reserveert u uw verblijf op onze website of aan de receptie tussen 04/05 en 31/05/2024. De aanbieding is alleen geldig voor Duplex kamers voor een verblijf in 2024!!!

 

 
 

Jouw verblijf bij Dune Hotel Nieuwpoort

Tijdens uw familieverblijf verblijft u in één van onze Duplex familiekamers. Het is aan jou om te kiezen of je de voorkeur geeft aan een kamer aan de duinzijde, of aan de stadszijde. Elke kamer heeft een terras of balkon, zodat u tijdens uw verblijf minimaal van het buitenleven kunt genieten. Hoe aangenaam is het om te zonnen op uw privéterras.

 

Dit kan niet ontbreken tijdens je verblijf in Nieuwpoort

In Nieuwpoort vind je tal van leuke activiteiten en andere bezienswaardigheden.

Hier zijn een paar suggesties:

  • Plopsaland: Wil je een leuke dag beleven met het gezin? Ontdek het pretpark Plopsaland, op slechts 20 minuten van het hotel.
  • Boudewijn Seapark: ontdek dit themapark met onder meer een pretpark en een dolfinarium. Het Boudewijn Seapark staat vooral bekend om zijn dolfijnen-, zeeleeuwen- en zeehondenshows. Een magisch moment om met het gezin te beleven.
  • Kinderboerderij De Lenspolder: een leuke plek waar jong en oud de dieren kunnen voeren en aaien, een onvergetelijke ervaring.
 

Voorwaarden

Het aanbod is geldig voor nieuwe reserveringen gemaakt tussen 24/04/24 en 31/05/2024 via onze website of bij de receptie voor een duplex familiekamer (stadszijde of duinzijde). Er geldt een korting van 15% vanaf de eerste nacht van uw verblijf en het ontbijt voor kinderen is gratis.

 
 
Nieuwpoort
 

© Hilde Surgeloose

Nieuwpoort