Dune Hotel Nieuwpoort

Heerlijk hotel aan de Belgische kust

Kom genieten in Dune Hotel in Nieuwpoort, een nieuw hotel aan de Belgische kust. Vanaf ons hotel loop je zo naar het strand, de zee of het natuurgebied van de Simliduinen. Ook vind je op slechts 150 meter de dijk van Nieuwpoort met allerlei leuke brasseries en restaurants. En wil je meer zien van de Belgische kust? Dan stap je eenvoudig in de kusttram naar andere leuke badplaatsen. Kortom, een heerlijke vakantie aan de kust beleef je bij Dune Hotel Nieuwpoort.

 
 

Hotel aan de Belgische kust met zeezicht 

Dune Hotel ligt heel dicht bij het strand en de duinen, die eenvoudig zijn te bereiken vanaf het hotel. Hierdoor heb je vanaf onze hotelkamers ook een schitterend uitzicht. Zo hebben we diverse luxe kamers die uitkijken op de duinen. Liever uitkijken op het pittoreske centrum van Nieuwpoort? Ook die keuze is mogelijk in ons hotel. Er zijn kamers in ons hotel voor zowel stellen als voor gezinnen. Verder hebben we nog speciale kamers waar de hond mee mag en speciale kamers voor mindervaliden. Zo is er voor ieder gezelschap wel een geschikte kamer te vinden in ons hotel!

Genieten aan de Belgische kust: Faciliteiten in Dune Hotel

Bij Dune Hotel hebben we diverse faciliteiten voor een heerlijke vakantie aan de Belgische kust. Zo geniet je bij ons altijd van een heerlijk ontbijt met croissants, zoete lekkernijen, eieren, kazen, vleeswaren, vis, groenten, granola en nog veel meer (inbegrepen!). Ook kun je bij ons gratis je auto parkeren, dus heb je daar ook geen zorgen meer over! Laat de auto ook lekker staan en huur een fiets bij de receptie om de omgeving van Nieuwpoort te verkennen.

Verder hebben we bij Dune Hotel een eigen restaurant waar je kunt genieten van allerlei culturele hoogstandjes. Een heerlijk drankje kun je bestellen bij onze bar. Deze is dagelijks geopend van 08.00 tot 23.00. Even een foto delen van jouw drankje of gerecht op social media? Dat kan supersnel dankzij de gratis high-speed wifi in het hotel!

Duplex Duinzijde
Family Stadzijde
Superior Duinzijde
 

Kom vanaf Dune Hotel de kust van België ontdekken

Enthousiast geworden over een verblijf aan de Belgische kust bij Dune Hotel? Boek dan snel je hotelkamer en kom genieten van alles wat Nieuwpoort te bieden heeft. Kies jij voor een kamer met uitzicht op de duinen, of kijk je liever uit op het bruisende én gezellige centrum van Nieuwpoort? Boek nu je verblijf bij Dune Hotel Nieuwpoort aan de Belgische kust!

 
Duinzijde