Dune Hotel Nieuwpoort

Vier vakantie aan de Belgische kust

Dune Hotel in Nieuwpoort is jouw perfecte uitvalsbasis voor een vakantie aan de Belgische kust. Hier vind je stijlvolle en comfortabele kamers, waarvan sommige zelfs uitzicht bieden op de duinen. Bovendien kun je vanaf Dune Hotel eenvoudig gaan wandelen in de duinen, langs het strand of door het gezellige Nieuwpoort. Of je nu wilt zonnebaden op het strand, een fietstocht wilt maken langs de kust of winkelen in het centrum, bij Dune Hotel vind je alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke vakantie. Zien we je snel?

Belgische kust wandeling
Dune Hotel van buiten
Mensen op strand Nieuwpoort

Belgische kust: een vakantie om nooit te vergeten

Aan de Belgische kust beleef je gegarandeerd een onvergetelijke vakantie. De kustlijn van België, die zich uitstrekt over ongeveer 67 kilometer, biedt onder andere heerlijke zandstranden, gezellige badplaatsen en gave activiteiten. Bij de brede stranden kun je heerlijk zonnebaden, lange strandwandelingen maken en diverse watersporten beoefenen. Geniet van de rust en de geluiden van de golven, of zoek juist de spanning op met activiteiten zoals windsurfen en kitesurfen. Na een dag aan het strand kun je heerlijk ontspannen in een van de vele gezellige badplaatsen zoals Nieuwpoort, Oostende, Blankenberge en Knokke-Heist. Neem plaats in een gezellig restaurant en geniet van verse zeevruchten, Vlaamse frietjes en verfrissende lokale bieren.

Activiteiten tijdens je vakantie in België aan de kust

Er zijn genoeg activiteiten langs de Belgische kust om te beleven tijdens je vakantie. Een bijzondere manier om de Belgische kust te verkennen is met de Kusttram, de langste tramlijn ter wereld. Deze tram loopt langs de hele kustlijn en verbindt alle badplaatsen met elkaar zodat je ze allemaal kunt bewonderen.

Ook vind je langs de Belgische kust prachtige duingebieden en natuurreservaten zoals natuurreservaat de IJzermonding, natuurgebied de Simliduinen en slufter het Zwin in Knokke-Heist. Deze plekken bieden rust en stilte en zijn perfect voor wandel- en fietstochten. Adem de frisse zeelucht in en bewonder de flora en fauna die je onderweg tegenkomt. Naast natuur, is er ook voldoende cultuur te vinden aan de Belgische kust. Bezoek het Koning Albert I-monument in Nieuwpoort, de Atlantikwall in Raversyde of een van de diverse kunstgalerijen in Knokke-Heist.

Voor gezinnen zijn er tal van activiteiten die de vakantie aan de Belgische kust echt onvergetelijk maken. Zo kan aan de Belgische kust een bezoekje aan Plopsaland in De Panne niet ontbreken. Sta oog in oog met je favoriete personages zoals Bumba, Kabouter Plop en Mega Mindy. Een andere leuke activiteit met kinderen aan de Belgische kust is in de zomer Aquafun Oostduinkere. Perfect voor die warme zomerdagen. 

Ontbijt Dune Hotel
Fietsen Belgische kust

Dune Hotel Nieuwpoort: jouw vakantie aan de kust in België

Dune Hotel is gelegen in het pittoreske Nieuwpoort. Bezoek de historische jachthaven, maak een heerlijke strandwandeling of geniet van een fietstocht door de duinen. Vanuit ons hotel bereik je moeiteloos het strand, de zee of het natuurgebied van de Simliduinen. Slechts 150 meter verder ligt de dijk van Nieuwpoort, waar je tal van gezellige brasseries en restaurants vindt. Bij ons kun je kiezen voor een kamer met uitzicht op de duinen of het levendige centrum. We bieden kamers voor stellen, gezinnen, en ook huisdiervriendelijke opties. Stel je voor: heerlijke wandelingen langs de kust met je trouwe viervoeter aan je zijde.

Wist je dat je bij ons ook heerlijk kunt ontbijten (inbegrepen!), de auto veilig en gratis kunt parkeren en zelfs de mogelijkheid hebt om een fiets te huren bij de receptie? En als je ‘s avonds liever dicht bij je hotelkamer dineert kan dit perfect in ons eigen restaurant vol culturele hoogstandjes. En een verfrissend drankje? Die bestel je eenvoudig tussen 08.00 tot 23.00 bij onze bar. 

Boek nu je vakantie aan zee in België

Ben je enthousiast geworden over een verblijf aan de Belgische kust bij Dune Hotel? Boek dan snel je hotelkamer en geniet van alles wat Nieuwpoort te bieden heeft. Ga je voor een kamer met uitzicht op de duinen, of geef je de voorkeur aan een kamer met zicht op het bruisende en gezellige centrum van Nieuwpoort? Reserveer nu je verblijf bij Dune Hotel Nieuwpoort en vier vakantie aan de Belgische kust!