Dune Hotel Nieuwpoort

Activiteiten Nieuwpoort

Nieuwpoort bruist van de gezelligheid!

Nieuwpoort is een prachtige badplaats in België met een rijke geschiedenis en talloze activiteiten die je kunt doen. Of je nu op zoek bent naar een ontspannende vakantie aan het strand of avontuurlijke activiteiten, Nieuwpoort heeft voor elk wat wils.

Meer informatie over activiteiten en evenementen

 
 

Strandpret

Het brede zandstrand van Nieuwpoort ligt op nauwelijks 5 minuten loopafstand van het Dune Hotel Nieuwpoort. 
Dat betekent dat je altijd snel terug bent indien de kids iets zijn vergeten op de hotelkamer of als ze een middagdutje moeten doen.  
Ga dus zonder zorgen op avontuur met je kleine kapoen en maak grote zandkastelen die zelfs de zee niet kapot krijgt of ploeter met je voetjes in de Noordzee en ga opzoek naar de mooiste schelpen voor een prachtige schelpenketting. De sportievelingen kunnen op het strand zich dan weer helemaal laten gaan met de vele recreatiemogelijkheden zoals beachvolleybal, golfsurfen, zeeraften …
Terwijl onze kleine vrienden herinneringen voor het leven aan het maken zijn kunnen de ouders eindelijk genieten van hun wel verdiende rust met een spannend boek uit de strandbibliotheek en een verfrissend drankje uit een van de vele beach bars.

Beach Nieuwpoort
Nieuwpoort

Binnenstad

Nieuwpoort is een stad die enorm veel belang hecht aan de beleving van de toerist. Gelegen in een mooie omgeving met diepgaande historie en interessante cultuur maakt van deze badstad een topper!
Laat de kleinste in aanraking komen met het boerderijleven in kinderboerderij ‘De Lenspolder’ of breng een bezoekje leer het volledige verhaal van de onderwaterzetting waardoor de Duitse invasie tot stand werd gebracht.

 
Nieuwpoort

Eten en drinken

Er zijn heel wat restaurants, brasseries en bistro's in Nieuwpoort te vinden waar je gezellig kunt tafelen. Aan het strand in Nieuwpoort zijn er een heel deel brasseries, restaurants en bistro's waar je kunt genieten van een lekker etentje met zicht op zee. In de stad kun je dan weer terecht bij enkele toprestaurants voor een hapje eten of genieten van een warme koffie op het terras van een van de Nieuwpoortse brasseries.

Nieuwpoort
Nieuwpoort

In de buurt

Gelegen aan de zee rond andere grote badsteden ligt Nieuwpoort ideaal om een paar mooie steden van je bezoek lijstje af te vinken. Op 120 meter ligt een tramhalte die langs heel de Belgische kust rijdt. Zo ben je op een klein halfuurtje in Plopsaland De Panne waar de kinderen hun favoriete studio 100 personages kunnen ontmoeten. Of ga een half uurtje met de tram de andere richting uit en je bent in het altijd gezellige Oostende.

 
Nieuwpoort

Bij slecht weer

Helaas kan het in Nieuwpoort niet altijd mooi weer met een stralend zonnetje zijn. En zijn er soms dagen dat hij grijs is en regent… Maar niet getreurd, ook bij minder mooi weer heeft Nieuwpoort veel te bieden. Zo ligt er op 2km van het Dune Hotel Nieuwpoort een subtropisch zwembad voor waterpret met heel het gezin. Of zoek je geluk op in het Lunapark ‘Peterpan’ , dat maar 700 meter van het hotel ligt, vol met leuke spelletjes voor jong en oud en een mini bowling.

 

Wil jij ook genieten van het vooruitzicht bij Dune Hotel Nieuwpoort? 

Onze sfeerfoto’s vind je alvast hier.